Hepinizin Beynini Kontrol Edeceğim

Buyrun size ibretlik bir paylaşım, madamlarım et mösyölerim.

Mevzu bahis kızımız zorlu bir çocukluk geçirir.

Şişmandır, sevimsizdir, dişleri tellidir, 

Erkek arkadaşı olmaz, hatta erkekler bununla dalga geçer. Okulun arka bahçesinde 43. Geleneksel Fransız Öpücüğünü Koruma ve Yaşatma Şenlikleri yapılırken bu kız hep öörtmen göründüğünde alarm olmak üzere görevlendirilmiştir.

Dersleri kötüdür bu kızın. Hep "F" alır. Hatta "Ğ" alır. Hata üçün birini alır.

Kimseyle arkadaşlık edemez, ergenliği bunalımlıdır. Tüm kızlar ondan güzeldir, seksidir, hepsi bekaret denen olguyu yolda toka kaybeder gibi kaybetmiştir ve bu kızın hala bakire olmasıyla dalga geçer, aralarına almazlar.

Canı sıkılan kız uyuşturucu kullanır bir süre, annesinden zılgıtı yeyince kendisini toza, ota verir. Bu sefer de babasından zılgıtı yer ve metalci olur, ardından da hiçkimseye gösteremeyeceği o şişko göbek deliğine piercing yaptırıp üstüne "Ay Lav Satan" diye dövme iliştirir.

Ailesi  kızla nasıl baş edeceğini bilemez ve yatılı okula gönderir. Okul arkadaşları bu ezikle pek ilgilenmezler ve şoven şoven geçinip giderler.

En sonunda bu kız elinde jiletle banyoya girer ve huzurlu bir ölüm için küveti sıcak suyla doldurup gerekli gevşemeyi sağlar.

İşte tam o sırada, ilk kesiği atacakken, kızın aklına oyuncak ayısı gelir.

Sonra birden kız elindeki jileti atar, saçlarını budar ve kendini resim sanatına adar.

Derken ilk sergisini açar, orada bir erkekle tanışır, rüya gibi bir ilişki yaşar ve evlenirler. Sonra kız onca mutsuz yılın acısını çıkartırcasına kocasıyla her fırsatta oynaşır, kaynaşır, öpüşür, koklaşır da koklaşır...

----------------------------

Şimdiiiiiii,
Yukarıdaki metinde, sizin aklınızı aldığım, beyninize gizliden gizliye mesajlar verdiğim ve birazdan sizi harekete geçirecek olan subliminal mesajım aşağıdakilerden hangisidir?

a) Pink - F**kin' Perfect klibi.
b) Hemen dükkana gidip bir adet buz gibi CocaCola edinme arzusu.
c) Durduk yere, işi gücü bırakıp, sebebsiz yere seks isteği.
d) Biz de derslerimize çalışıp ülkemizi kurtarmalıyız milliyetçiliği.
e) Biç hiri.

----------------------------
Bilemediniz değil mi?

Elbette bilemediniz!
Sizi o denli derinden etkiledim, o kadar çaktırmadan etkim altına aldım ki, birazdan ne yapacağınızı benim dışımda hiçbiriniz bilmiyorsunuz.

Oysaki siz hikayeyi okurken, size gizliden gizliye, hayatınızı düzenleyebileceğiniz yolu, size bilgi, güç, özveri kazandıran, sizi siz yapan yolu, size mutlu bir evlilik ve kariyer hayatı sağlayacak o yolu çoktan fısıldadım bile!

Birazdan hepiniz bir "Oyuncak ayı" edinme zorunluluğu hisseceksiniz ey körpe dimağlar!!!!!

Yaaa, yaaa evet, hiç dikkat etmediniz değil mi?
Kız tam intihar edecekken, tam bu rezil, pespaye, amaçsız, acımasız, kaybeden, "loser" hayatına son verecekken ne oldu da birden böyle bir sanatçı ruhlu, çalışkan, özverili, mutlu, hatta yatakta 5, batakta 15 kaplan gücüne ulaştı sanıyorsunuz???

Şimdi gidin ve hepiniz bir oyuncak ayı satın alın.

---------------------------- 

Ancaaak,
Satın alacağınız her bir oyuncak ayının gelirinin Halkçı Kopanterinya Sosyalist Anarşi Cuntası'nda yaşayan bir çocuğa kurşun olarak geri döneceğini,

Kepenek Şövalyelerinin kutsal topraklara dönüşünü sağlayıp, hepimizi sıraya dizme gücü kazanacaklarını,

Oyuncak Ayı kelimesinin tersten yazılmışı olan Iya Kacnuyo'nun Japon Mistisizminde geceleri bekarların ırzına geçen bir yaratık olduğunu,

Sakın ama sakın unutmayın!!!!!

---------------------------- 

Bir de 5 yaşındaki, Latin alfabesiyle öğrenim görmemiş ve cinsellik konusunda hiçbir fikri olmayan, örneğin bir Arap çocuğun "Aslan Kral" çizgifilmini izlerken gizlice bulutlara yazılmış olan "SEX" kelimesini nasıl olup da farkederek bir anda azıp kuduracağına akıl sır erdirmeye çalışın.

Ben şahsen o filmi en az kırk kere izledim, ne bir sex iması gördüm, ne de çok afedersiniz sex yapasım geldi, doğruya doğru.

Arada eliniz değmişken, insanların sadece CocaCola yazısı gördüğü zaman CocaCola içme ihtiyacı duyacağını, onun dışında sadece Pepsi içtiğini de hatırlayın.

Ah tabii bir de Kuzuların Sessizliği filmini izleyeceğinizde artık iki kere düşünün!

Film sırasında açık açık "merhaba, ben transseksüel olma yolunda bir seri katilim ve birazdan öldürdüğüm kadınlardan elde ettiğim deri parçalarından diktiğim yeni bedenimi giyip, malum uzvumu da içeride bir yerlerde saklayıp karşınızda arz-ı endam edeceğim" diyen bir sapığa rağmen, sadece film afişinde, kelebeğin sırtındaki kurukafa içerisine gizlenmiş çıplak iki erkek ve bir kadın tasviri cinsel imalar içeriyormuş. Yani o herifin "ben olsam benimle yatardım, hem de seve seve yatardım" demesinde falan bir numara yokmuş!

Yani siz zavallı, salak, ebleh ve kuşukalkmaz seyircilere gizliden gizliye cinsel çağrışımlarda bulunarak aklınızı çeliyorlarmış!

Aman deyim, kanmayın bu oyunlara sayın okurcuklar!

Hah bir de son olarak,
Camel sigaralarındaki meşhur devenin bacağına çaktırmadan bir kadın bacağı yerleştirilmiş, bu nedenle Camel sigaralara talep bu denli yoğunmuş.

Fakat artık sigara paketlerinde yatakta birbirilerine küs, ayrı yönlere bakan, iktidarsız çiftler, hatta komaya girmiş hastalar görüyoruz.

Gel gelelim sigara satışlarında düşüş bir yana, bir de patlama yaşanıyor .

İşte buradan alınacak bilumum subliminal mesajlar:
* Bir deve bacağı ile bir kadın bacağı eşit derecede zariftir.
* Camel içen kadınlarda gizli lezbiyenlik dürtüleri vardır.
* Yatakta kocasına küsmüş, öfke dolu gözlerle bakan o kadının ilacı bizdedir. Bize bir versinler onu, bakın nasıl parçalıyoruz.
* Komaya girmiş, çaresiz hastalara karşı özel bir fetişimiz var, hatta nekrofiliyiz.
* İnsanlık olarak sapığız.

---------------------------- 

Siz sevgili okurlar,
Bu oyunlara gelmeyin,
Gidin bir oyuncak ayı alın!!

Sevgiyle kalın, sevgiyle kalın, sevgiyle kalın...
(^_^)

---------------------------- 


Hem siz, bebekler neden oyuncak ayılara bu kadar meraklılar sanıyordunuz?


Seks seks seks, Amerika dünyanın efendisidir, Amerika dünyanın efendisidir, Amerika dünyanın efendisidir, cinsellik cinsellik cinsellik, frambuazlı maraş dondurması, frambuazlı maraş dondurması, frambuazlı maraş dondurması, dış mihraklar, dış mihraklar, dış mihraklar, ye beni kazım, ye beni kazım, ye beni kazım, oyuncak ayı, oyuncak ayı, oyuncak ayı

1 Yormuyorum:

yeşimm dedi ki...

Hihihii yine çok güldüm:))